ByLoft maakt van winkelen een feestje!

Er zijn heel veel kledingwinkels en nog heel veel meer webshops, maar toch zijn er maar een paar winkels waar wij echt graag onze kleding kopen en eigenlijk altijd slagen. Deze adresjes delen we graag en deze keer is dat ByLoft.

ByLoft is een boetiek aan de Spiegelstraat in Bussum en verkoopt dameskleding van onder andere By Malene Birger, Paul & Joe Sister, 7 For All Mankind, Denham, Ganni en hun eigen supergave vesten label Kim&Kate. Naast kleding verkopen ze ook basics, schoenen, sieraden en andere accessoires zoals riemen en sjaals. De stijl is klassiek met een twist. Je kunt er terecht voor een mooie jeans met blazer, maar ook een glinsterend feestjurkje. Alle kleding die wordt verkocht kenmerkt zich door goede kwaliteit.

Niet alleen vanwege het aanbod, maar zeker vanwege de persoonlijke aandacht en service valt deze winkel op. Kim Bakker, eigenaresse van ByLoft helpt je aan een outfit die bij jou past en waar jij je fijn in voelt. Wanneer je de winkel binnenkomt is er altijd een vriendelijk welkom en kun je rustig rondkijken. Kim laat je vaak kledingstukken passen waar jezelf in eerste instantie niet aan gedacht zou hebben, maar die vaak wel een schot in de roos zijn. Door haar brede aanbod kun je een hele outfit shoppen zodat je in 1 keer klaar bent. Ze vindt het ook helemaal geen probleem als je vijftien kledingstukken past en er maar met twee de deur uit gaat. Ben je toe aan een kopje koffie? Geen probleem, in een handomdraai zet Kim een cappuccino of espresso voor je in de Illy bar.

Kortom, ben jij op zoek naar een nieuwe outfit of gewoon een paar goede basics, ga dan naar ByLoft en geniet van de persoonlijke aandacht en service. Kim maakt echt een feestje van winkelen.

Founder of MyLuxuryFind, getrouwd met MP en moeder van drie dochters, woonachtig in 't Gooi en geïnteresseerd in mode, reizen, auto's en wonen.

1 comments On ByLoft maakt van winkelen een feestje!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer