Welkom op MyLuxuryFind

MyLuxuryFindNa ruim 15 jaren in het marketing- en communicatievak te hebben gewerkt bij diverse corporates, besloot ik begin 2016 voor mezelf te beginnen. Ik startte met contentbureau Kitchn, thuis aan de keukentafel. Naast mijn opdrachten voor o.a. Porsche Centrum Amsterdam ontstond het idee voor MyLuxuryFind, your guide to luxury.

MyLuxuryFind is een platform voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie en nieuwe adressen op het gebied van luxe. Een platform over die dingen die je dat gevoel van luxe geven, omdat ze mooi zijn, omdat ze uniek zijn en soms ook omdat ze onbereikbaar zijn. Een platform dat je vertelt waar je die luxe dingen kunt vinden. We geven antwoord op vragen als; wat is de laatste place to be voor een borrel, welke brands zijn hot en hoe organiseer ik een stijlvol feest en waar vind ik het ideale hotel. Wij zijn er voor iedereen die wil weten hoe, wat en waar in de wereld van luxe.

Mijn inspiratie haal ik uit mijn dagelijkse leven in en om ’t Gooi. Ik heb drie dochters van 6, 5 en 1 jaar en houd onder andere van reizen, eten & drinken, auto’s, fashion, interieur en mooie merken. Al deze onderwerpen vind je terug op MyLuxuryFind.nl. Volg ons ook op Instagram, Facebook en Twitter. Veel leesplezier.

Founder of MyLuxuryFind, getrouwd met MP en moeder van drie dochters, woonachtig in 't Gooi en geïnteresseerd in mode, reizen, auto's en wonen.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer