Vind je droomvilla op Ibiza met Shantibiza

De dagen worden langer en de vele vrije dagen en vakanties zijn weer in aantocht. Ik verlang al weer naar relaxte lange dagen op het strand. En dan begint ook mijn zoektocht weer naar dat ene perfecte vakantieadres.

Onlangs sprak ik met Chantal Heesakker van Shantibiza. Ik ben nog nooit op Ibiza geweest, eigenlijk voornamelijk omdat het me nog nooit gelukt is om dat ene perfecte adres te vinden.  Jarenlang ging Chantal met haar gezin naar Italië, totdat ze na een vakantie op Ibiza helemaal viel voor het eiland, de natuur, de sfeer, het weer… Zo erg dat ze er zelf een huis kocht. De weken dat ze niet op het eiland is, verhuurt ze haar villa. Al snel vroegen buren of Chantal hun huis ook wilde verhuren en dat was de start van Shantibiza.

Chantal krijgt continu nieuwe villa’s in haar “collectie”. Alle villa’s heeft ze zelf bezocht en ze kent de eigenaren persoonlijk. De villa’s zijn kindvriendelijk, liggen dichtbij het strand, in de campo of boven op een berg met prachtig uitzicht. Ze zijn modern, luxe en echte state-of-the-art Ibiza. Ze bieden alles wat je zoekt voor een luxe vakantie. Op haar website worden de villa’s gepresenteerd, en toegegeven dan zie ik mezelf wel liggen op een strandbed bij het zwembad. Naast de zes villa’s die ze op haar website presenteert, heeft ze nog een aantal villa’s in de stille verhuur, dus zit er bij de zes villa’s niks voor je tussen, dan is het de moeite waard haar even een e-mail te sturen met je wensen. Zij helpt je graag!

Niet alleen de prachtige collectie, ook de kennis van het eiland is een pre om via Shantibiza je vakantievilla te boeken. Chantal komt al zeven jaar op het eiland met haar gezin en kent alle topplekken. Bij je boeking krijg je een hele lijst met tips en een prachtig geïllustreerde reisgids met alle “places to visit”. Chantal onderscheidt zich door haar persoonlijke benadering, snelle reactie en regelt alles voor je, zoals, autohuur, private chef service, oppas en uitstapjes per boot. Maar ook voor de sportievelingen kan zij van alles regelen; van duiken tot aan mountainbike tochten. Of heerlijke yogalessen.

Ik ben in ieder geval overtuigd en voeg Shantibiza toe aan mijn lijst met favoriete adresjes. Wie weet gaat die vakantie op Ibiza er nu toch een keer van komen.

Chantal Heesakker is de eigenaresse van Shantibiza, verhuur van luxe kindvriendelijke villa’s op Ibiza en geeft MyLuxuryFind de adressen van haar tien favoriete eettentjes op Ibiza. De lijst belooft veel goeds, want als je via Chantal een villa op Ibiza boekt, deelt ze nog veel meer topadressen met je!

 

 

Founder of MyLuxuryFind, getrouwd met MP en moeder van drie dochters, woonachtig in 't Gooi en geïnteresseerd in mode, reizen, auto's en wonen.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer