Vijf vragen aan… Kim Bakker, eigenaresse ByLoft

Zoals je in het vorige artikel hebt kunnen lezen, vinden wij kledingwinkel ByLoft in Bussum een echte MyLuxuryFind. Wij stelde eigenaresse Kim Bakker vijf vragen:

Waarom ben je ooit gestart met ByLoft?
“Het klinkt misschien raar, maar ik houd niet van shoppen. Ik miste een winkel waar je als vrouw bijna alles kunt vinden wat je nodig hebt, en dan wel van mooie kwaliteit. Een soort mini warenhuis. Van mooie jeans, luxe basics tot een bijzondere top of jurkje. Maar ook een klein cadeautje, een mooi sieraad of leuke gympen. Met echt goede en eerlijke service. Vanuit die gedachte ben ik met ByLoft gestart”.

Waarin onderscheid ByLoft zich van andere winkels?
Vrouwen hebben het druk en over het algemeen weinig tijd voor zichzelf over. Ik help ze vlot keuzes maken waar ze wat aan hebben. Daarbij stel ik meestal drie vragen: staat het goed, zit het lekker en word je er blij van?”.

Waarom is ByLoft een echte LuxuryFind?
“We hebben meer dan 30 merken en elke week hangen er nieuwe items in de winkel. Er is altijd iets nieuws te ontdekken en koop je niks dan drink je een lekkere cappucino of espresso aan onze Illy bar.

Welke trend van dit moment moeten we in de gaten houden?
“De kwaliteit trend die op op dit moment heerst, vind ik erg fijn. Zelf ben ik erg zuinig op mijn kleding en doe ik er lang mee. Ik houd niet van goedkope weggooikleding en vind het zonde van de energie waar het mee is gemaakt. Kies items die bij je passen en je echt blij van wordt, dan verveelt het ook niet snel.”

Wat is jouw eigen LuxuryFind?
“Hmm, dat is moeilijk. Ik heb er zoveel. De Spiegelstraat in Bussum is echt een hele leuke gezellige straat met heel veel winkels. Voor schoenen ga ik naar  Fou de Foot op de Huizerweg in Bussum. En voor een hapje eten naar RustWat in Blaricum. Ik houd van Parijs en kan in de Le Bon Marche uren dwalen en wat drinken in de geleende boeken bar van Merci. En natuurlijk Hotel Costes om te lunchen en te slapen. De mensen, het interieur en het vermaak!”

Founder of MyLuxuryFind, getrouwd met MP en moeder van drie dochters, woonachtig in 't Gooi en geïnteresseerd in mode, reizen, auto's en wonen.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer