Tijd voor een beauty pitstop….

Wat een hectische december maand hebben we achter de rug! Nu de meest borrels en feestjes voorbij zijn, wil je vast even lekker bijkomen en jezelf opladen voor 2017. Boek eens een treatment bij La Mysore in Bussum. Mitra la Grand heeft hier een fraaie salon waar ze heerlijke behandelingen geeft. Ik ben stiekem niet zo heel erg van de bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste maar deze behandelingen maken wel degelijk verschil! Je gaat echt stralend de deur weer uit. Heel ontspannend om deze te combineren met een bezoekje aan de Hamam en een fijne massage.

Mitra La Grand is een ambitieuze dame en heeft dan ook haar eigen cosmeticalijn ontwikkeld. De producten die ik heb geprobeerd zijn erg prettig. Mijn favoriet is de Microdermabrasie creme. Wat ook leuk is om te weten, is dat je je eigen parfum kan laten samenstellen bij La Mysore. Dan heb je echt iets authentieks! Voor meer informatie, zie www.lamysorecosmetics.com.

Founder of MyLuxuryFind, getrouwd met MP en moeder van drie dochters, woonachtig in 't Gooi en geïnteresseerd in mode, reizen, auto's en wonen.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer