That christmas feeling…

Toen ik onlangs door de Cornelis Schuyt in Amsterdam reed, werd mijn oog getroffen door de uitbundige etalage van Menno Kroon. Uiteraard heb ik ook even binnen gekeken en wat een feest is dat! Kleur, kleur en nog eens kleur. In combinatie met flink wat humor heeft hij er een heel stylvol geheel van weten te maken. Knap! Elk jaar in december waan ik me hier als een kind in een snoepwinkel. Of wellicht beter gezegd, zoals er op dit moment op de gevel vermeld staat ‘als een kind in Christmas Paradise’.

Menno Kroon heeft overigens het hele jaar door prachtige objecten en de meest exclusieve planten en bloemen. Met veel creativiteit buigt hij zich ook over menig interieur vraagstuk. Naast deze conceptstore schijnt zijn locatie in Cothen ook echt het bezoeken waard te zijn. Een prachtige locatie om bijzondere gelegenheden te vieren. Kijk maar eens op zijn website.  De komende maand echter, vergaap ik me nog wel aan aantal keren in Amsterdam aan dit kerst walhalla. Laat die kerst maar komen!

Founder of MyLuxuryFind, getrouwd met MP en moeder van drie dochters, woonachtig in 't Gooi en geïnteresseerd in mode, reizen, auto's en wonen.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer