Pure beleving: de nieuwe boetieks in Bijenkorf Amsterdam

De Bijenkorf Amsterdam wordt het grootste luxe warenhuis van de Benelux. Vanaf medio november vind je alle modehuizen en designermerken onder een dak. Voor modeliefhebbers een waar shopwalhalla.

Vernieuwde Bijenkorf Amsterdam

Eind juli werden op de parterre de eerste shops geopend, zo opende Gucci, Prada en, een van mijn favorieten, Tiffany & Co hun spreekwoordelijke deuren. Het accessoire aanbod omvat meer dan 5000 lederwaren van meer dan veertig merken in verschillende prijssegmenten. 1 september werd de Louis Vuitton boetiek heropent en werd tegelijkertijd de nieuwe parfumlijn Les Parfums Louis Vuitton gelanceerd.

Je bent niet langer afhankelijk van Net-a-porter of MyTheresa als je de nieuwste Celine designer bag of Gucci loafers wil hebben.

Want dat is wat het is, bij de aankoop van luxe artikelen is het niet alleen het kopen, maar zeker de zoektocht naar die ene tas of dat unieke paar schoenen die de aankoop speciaal maken. En daar hoort ook de winkelbeleving bij, de man die de deur voor je open doet, de dames die je wegwijs maken in het assortiment en de verpakking waarin je aankoop uiteindelijk aan je wordt meegegeven. En die beleving krijg je in de vernieuwde Bijenkorf Amsterdam.

En dat is toch altijd leuker dan een tas in een shopping bag klikken en vervolgens door het mannetje van de post bij je achterdeur wordt gezet omdat je niet thuis bent.

Overtreffende trap: de Louis Vuitton boetiek

Donderdag 1 september werd de nieuwe Louis Vuitton Shop feestelijk heropend en tegelijkertijd de nieuwe parfumlijn gelanceerd. Speciaal hiervoor is de etalage van de Bijenkorf op de Dam omgetoverd tot  een Louis Vuitton experience. In de boetiek zelf zijn de heren- en damescollecties, lederwaren, accessoires en sieraden terug te vinden. Er is een zeldzame koffer uit 1908 te bewonderen, een hot stamping service, waarmee kleine lederwaren voorzien kunnen worden van drie initialen in verschillende kleuren. En de nieuwe collectie parfums Les Parfums Louis Vuitton is er exclusief voor verkrijgbaar.

Founder of MyLuxuryFind, getrouwd met MP en moeder van drie dochters, woonachtig in 't Gooi en geïnteresseerd in mode, reizen, auto's en wonen.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer