ice Q: top restaurant op 3000 meter hoogte

Ik houd ervan, mooie restaurants op unieke locaties. Afgelopen februari waren wij een weekje op skivakantie in Solden in Oostenrijk. In 2016 waren wij hier ook al, toen bezochten wij Restaurant ice Q voor een kop koffie. We konden toen even gluren in het restaurantgedeelte, wat dit adres direct op mijn lijstje met must visits deed belanden.

Wat het restaurant nog bijzonderder maakt, is dat het een hoofdrol speelde in de James Bond film Spectre. En wie wil nou niet in de huid van James Bond kruipen.

Dit jaar reserveerden wij tijdig een tafel voor de lunch en zodoende hadden wij een heerlijke zaterdagmiddag op de Gaislachkogl op 3000 meter hoogte. Het restaurant staat letterlijk op de top van de berg en is helemaal van glas. Je hebt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en bij zonnig weer schittert het pand als een diamant. Ook het eten is voortreffelijk, het doet zeker niet onder voor een sterrenrestaurant. En als je dan even in de huid van James Bond kruipt, mag een fles Bollinger Spectre 007 niet ontbreken.

Founder of MyLuxuryFind, getrouwd met MP en moeder van drie dochters, woonachtig in 't Gooi en geïnteresseerd in mode, reizen, auto's en wonen.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer