De favoriete adressen van Louis Vuitton

Onlangs werd de nieuwe Louis Vuitton City Guide Amsterdam gelanceerd. Altijd op zoek naar de nieuwe inspiratie, ging MyLuxuryFind tijdens de lancering in de Louis Vuitton boutique aan de Amsterdamse P.C. Hooftstraat in gesprek met Elodie Spitz, Merchandising and Promotion Manager bij Louis Vuitton en verantwoordelijk voor de Louis Vuitton City Guides, om erachter te komen wat deze gids voor Amsterdam nu zo bijzonder maakt.

Wat maakt deze reisgids zo speciaal?
De Louis Vuitton City Guides worden geschreven door onafhankelijke journalisten en locals. Zo is de special guest van deze City Guide, Mirik Milan – nachtburgemeester van Amsterdam. Hierdoor worden niet alleen de grote bekende hotels, restaurants beschreven, maar juist de (nog) onbekende adressen die alleen locals kennen. Daarnaast is de vormgeving, het papier en de kleuren anders dan alle andere reisgidsen.

Voor wie is de City Guide bedoeld?
Voor iedereen die een stad wil ontdekken en juist unieke adressen wil bezoeken die de ziel van de stad weergeven.

Wat in de gids is jouw favoriet?
Mijn favoriete onderdeel is 24 hours. In 12 ervaringen gekoppeld aan het moment van de dag wordt aangegeven waar je moet zijn om de Amsterdamse vibe te ervaren. Die ervaringen zijn niet de reguliere culturele attracties, maar juist die adressen waar je geweest moet zijn, zoals de hipste restaurants en designwinkels.

Waarom brengt Louis Vuitton eigenlijk reisgidsen uit?
Als je Louis Vuitton zegt, zeg je reizen. Onze producten worden gekocht door mensen die houden van reizen. Daarnaast had Louis Vuitton een voorliefde voor boeken. De reisgidsen zijn voor ons logische aanvulling op ons merk.

Er is ook nog een app, wat biedt deze extra ten opzichte van de City Guide?
De app biedt extra mogelijkheden, je download de app in de Apple app store en vervolgens heb je toegang tot een selectie van gratis content. Je kunt de reisgidsen vervolgens in-app aankopen. Eenmaal in het bezit van bijvoorbeeld de Amsterdam City Guide heb je beschikking over extra functionaliteiten. Zo kun je op een kaart zien waar in de buurt de leukste adressen zitten of kun je de wandelroute volgen aan de hand van je favorieten.

Wij zijn in ieder geval fan van deze City Guides en gaan op een volgende trip naar Parijs of Berlijn zeker de app downloaden. De gids kost 30 euro en is verkrijgbaar in de Louis Vuitton Shop en in geselecteerde boekhandels.

 

 

 

Founder of MyLuxuryFind, getrouwd met MP en moeder van drie dochters, woonachtig in 't Gooi en geïnteresseerd in mode, reizen, auto's en wonen.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer